Schade herstellen door Viet parket

Het kan geburen, schade aan de vloer. Of het nou komt door wateroverlast waardoor de vloer bol komt te staan of dat er krassen in de vloer ontstaan door te schuiven met meubels, wij hebben de kennis in huis om u te helpen!

Al onze specialisten handelen correct al uw beschadigingen aan parket en laminaat vloeren af. Van plaatselijk herstel tot het vervangen van de gehele vloer.

Wij hebben de mogelijkheden om efficiënt en deskundig de schade aan uw vloer op te lossen. Wij zijn voor u de meest ervaren partij in deze en voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen die worden gehanteerd bij vakkundig gelegde vloeren.

 

Procedure via de verzekering

Steeds meer verzekeringsmaatschappijen gaan ertoe over om schades aan parket- en laminaatvloeren te laten repareren onder de noemer ‘herstel in natura’. informeer eerst bij u verzekering of u vloer is verzekert tegen schade zodat u deze vergoed kunt krijgen en Viet parket Nadat de verzekeringsmaatschappij een schademelding heeft ontvangen van de verzekerde kunt u ons in schakelen. Vervolgens neemt een van onze vloerendeskundigen de schade bij u op en werken wij voor de verzekering een offerte uit.  Nadat dat u goedkeuring heeft van de verzekeringsmaatschappij, gaan wij over tot vakkundig herstel zodat u weer kunt genieten van een mooie vloer.

 

Hier ziet u voorbeelden van schade herstel door Viet Parket.

 

DIRECT CONTACT.

BEL OM DIRECT EEN AFSPRAAK TE MAKEN MET ONZE PARKETTEUR

06 53712314

OF MAIL NAAR:

vietparket@gmail.com

 

Viet Parket, Ebbenhout 6 ASSEN

 

Deel onze website: